Spinning

treadmill-gym-gymnasium-wall-art-sticker-wall-decals-transfers-ebay-1200x1200

 

Styrkerommet er tilgjengeleg kl 06-23 for dei som har nøkkelkort/abonnement. For å bestille kort/abonnement, send epost til gaularhallen@gaular.kommune.no eller ta kontakt med Ole Morten (99692219) eller Terese (99725160). 

 

Styrkerom og spinningrom gir gode mulegheiter for individuell trening, men det er også muleg å delta på organiserte fellesøkter med instruktør. Sjå i kalendar for kva som er ledig, og meld deg på.

Sett deg på venteliste til fulle timar!             
Du kan sette deg på venteliste til timar som er fullbooka. Dersom nokon melder seg av vil den første i køen få tilsendt ein SMS (kr 5,-).

Vedkomande har då 30 min på seg for å sikre seg timen, før den går vidare til neste mann/dame på ventelista.

Du bekreftar plassen ved å sende SMS ´Tren Ja´ til 1933, dette kostar kr. 1,-

Ein kan og bekrefte plassen ved å gå til oversikta over sine timar. Denne finn du ved å trykkje på lenke du fekk i e-post når du sette deg på ventelista.

Dersom ingen av dei som står på ventelista takkar ja til timen vil den bli frigjeven for alle.

Avbestilling av plass                                       
Om du ikkje har høve til å stille på time du er påmeldt, kan du avbestille ved å klikke på ´lenke´ du fekk i e-post ved reservasjon. Fristen for å melde seg av er 2 timar før timen startar. Om du ikkje rekk denne fristen må du gje beskjed pr. SMS eller telefon til instruktør god tid før timen startar.

 

Kan du ikke se å ha mottatt mail i innboksen, så se etter om den har havnet i mappen for Søppelpost/spam.